De coach, reisbegeleider

‘Coachbusje’ is geboren in de zomer van 2013, op het punt dat ik 5 jaar als coach en counseler werkte vanuit mijn praktijk ‘Luisterrijk’ en behoefte had aan een nieuwe impuls:
Coaching toegankelijker, lichter en transparanter maken met aandacht voor innerlijke vrijheid, eigenheid, plezier en ‘flow’.
Het gevoel dat ik zelf zo goed heb leren kennen tijdens mijn vele reizen alleen, door Azië en Zuid Amerika. Een ticket en een rugzak was wat ik had en verder leefde ik in de ‘flow’ van de dag, de cultuur en wat en wie er op mijn pad kwam.
Met Coachbusje draag ik bij aan je innerlijke reis avontuur dankzij een variëteit in coachende benaderingen, de ‘old time’ gezelligheid, buiten zijn, patroondoorbrekingen en nieuwe inzichten en ervaringen.
Een Buitenkans dus!

Ik werk met methodieken, vaardigheden en ervaringen vanuit NLP (als NLP Master Coach), Imaginatiekunde, Timeline therapie, Hypnose, Yoga, Meditatie, Wandelcoaching, Creatieve therapie, De Helende Reis, én elementen uit Acrobatiek en Argentijnse tango.

Ik zal naar je luisteren en ik zal je uitdagen om geestelijk en lichamelijk in beweging te komen.
We praten én zullen stil zijn. We werken aan bewustwording en tevens ga je op onbewust niveau inzichten en ervaringen opdoen.
Met mijn transparante en open instelling nodig ik je uit om je thuis te voelen en vrij te zijn zoals jij bent.

Je bent welkom om mee te gaan in de bus, op ontdekkingsreis,imagesCAN9BEZL
voor een kleurrijke coachbeleving!
Ik ontmoet je in je puurheid, als je eigen wijze zelf
~ Hanneke Haas                                 meer over mij